MY FAMILY AND FRIENDS

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 93 96 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 114 113 112 111 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 100 99 98 97 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Photobucket

Search

EMMA checkitout2u.blogspot.com. Powered by Blogger.
Photobucket

Follow by Email

Followers

Thursday, December 3, 2009

Sony Ericson AINO~



Alhamdulillah mungkin rezeki ku cepat sket, 1 Disember 2009, AINO telah sah menjadi milikku~ bestnyer, hehe actually dah lama saya tak tukar fon, skang ada 3 bijik fon, nak jual ke? tapi model lama ada ke orang nak? xde 3G lak tuh huk3 atau pon simpan jer buat koleksi... biler boring pakai yang tu, tukar plak yang neh~~ boleh ke camtu.. but at dis moment, I LOVE my AINO la~ =). AINO.. AINO.. tak sangka betul lah ku akan berteman dengan mu ~  juz try out da CAMERA 8.1 MP [^_^].

No comments: