MY FAMILY AND FRIENDS

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 93 96 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 114 113 112 111 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 100 99 98 97 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Photobucket

Search

EMMA checkitout2u.blogspot.com. Powered by Blogger.
Photobucket

Follow by Email

Followers

Monday, October 12, 2009

Al-kisah yang berlambak



Nak jahit baju! nak jahit baju.. Al-kisah saya ada kain yang cantik tp sayer teringin buat dress la.. hurmm macamane ni? nak buat ke tak nak.. nak ke tak yer.. Actually dah lama saya idamkan dress tetapi mengikut citarasa sendiri lah.. hehehe~~ tak nak yang ada kat kedai or mane2 pasaraya.. same aje nti. nak lain dari yang lain kalo boleh kik3..

'Tak usah la buat baju pelik2 emma ooii, nti kamu tak pakai membazir lak' pesan mak tapi saya rasa saya akan pakai lah sebab design sendiri la katakan.. hurmm tapi actually i like kurung more~~ tapi xdelah menjadi kesalahan kalau sayer buat dress kan?? hehe kalo xpakai selalu pon, pakai jarang2 so xdelah membazir kan kan? ehehe.

Okies ngantuk dah rasanyer, mata dah layu.. nti kiter sambung lagi..

No comments: