MY FAMILY AND FRIENDS

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 93 96 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 114 113 112 111 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 100 99 98 97 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Photobucket

Search

EMMA checkitout2u.blogspot.com. Powered by Blogger.
Photobucket

Follow by Email

Followers

Friday, October 16, 2009

Kanak-kanak Ceria, Kanak-kanak RIBENA~~

Hai!! Rasanyer ceria di malam ini kih3.. hari nie tak keje, kebiasaannya saya bangun lewat tp pagi tadi bangun awal ikut ayah p KB, tempat Tok Guru Hj. Nik Aziz mengajar hehehe.. bukan nak dengar tapi lebih kepada nak berjalan-jalan, tengok-tengok cuci mata huhu, sambil2 dengar la jugak kan.. sambil menyelam sambil minum air kan kan? hehehe

Banyak jugak shoppin' rini padahal bukan niat nak menghabiskan duit pon.. huhu tu la tak de perancangan, begini la jadinyer huk3 tapi takpe la.. dah shoppin'2, tgk jam baru kul 10.30 pagi.. nak p mane lagi ni.. urmm so jalan2 lg menghabiskan masa yang ada. Alahai terlihat lah plak oleh ku baju baby, hurmmm cantik lah. pilih punya pilih, tersangkutlah sepasang.. Actually special untuk Che Muhammad Adam Irfan yang baru berumur 1 bulan 15 hari.. kik3. Pastu balik~~ penat seh.

Petangnya plak, saya dan family p ke Taman Tengku Anis.. Punya la ramai org hari nie.. best jugak dapat jalan2 bersama family nih.. bukan selalu pon.. Actually nak bawak anak buah yang sorang tu [aslam muqhriz] nak main2 dia kata.. dalam kul 6 ptg dah sampai sana and then kul 7 malam baru bertolak balik ke rumah~~ lalala hati ku gembira~ riang sentiasa~~  gambar still kt dalam kamera, malas lagi nak transfer. Penat dan ngantuk.. mau tidur la lu.. daaaa~~ Selamat Malam

No comments: