MY FAMILY AND FRIENDS

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 93 96 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 114 113 112 111 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 100 99 98 97 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Photobucket

Search

EMMA checkitout2u.blogspot.com. Powered by Blogger.
Photobucket

Follow by Email

Followers

Monday, October 19, 2009

Try Out Adobe Photoshop CS3~~

2nd trial

1st trial

Assalamualaikum Cemua~~ Pagi tadi buat references untuk thesis. Sesudahnya berlalu satu page, rasa ngantuk lak.. hehehe so makan lu lah~ nasik berlaukkan ayam goreng dengan kuah gulai yang best. tengah2 makan, bekalan letrik terputus.. gelap kedai saya, laptop yang ter'ON' pon sudah ter'OFF' sebabnya saya tak pakai bateri lah~ lama tunggu bila la agaknya letrik nih nak disambungkan semula.. pastu tutup kedai, lepak la kat luar tuh hehehe.. pas zohor dalam kul 3 lebih lampu terpasang balik, wah2 best rasanyer semangat saya nak ONkan laptop saya.. tak sabar sungguh.. Actually nak try Adobe Photoshop CS3 lah plak. Alhamdulillah setelah lama brhempas pulas.. perah otak.. cewahhh macam la susah sangat kan? haha dapatlah saya hasilkan pic seperti di atas tuh.. hehe LAWA tak?

Tadi ke 10BuckS tgk pic2 wedding~ cantik lah~

No comments: