MY FAMILY AND FRIENDS

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 93 96 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 114 113 112 111 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 100 99 98 97 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Photobucket

Search

EMMA checkitout2u.blogspot.com. Powered by Blogger.
Photobucket

Follow by Email

Followers

Friday, October 30, 2009

Sweet Moment~

Salam all.. hari nie pepagi lagi sayer bersiap2 nak ke Pengkalan Kubor, saje je jalan-jalan cari makan hik3. Actually my bro CHE AZIZI tak khabarkan langsung kat sayer dier dah ubah planning dan dier dah plan dengan kawan dier huk3 EN. FENDI.. tp oleh kerana sayer dah siap terpaksa la dier menjadikan planning semalam kenyataan hehe.. best jugak jenjalan reramai neh~ Actually CHE MOHD IMRAN & INTAN MAS AYU & CHE MOHD ADAM IRFAN & SALIHATUN JAAFAR & ASLAM MUQHRIZ & AFRINA ALDANI pon ikut sama.

Jam menunjukkan tepat pukul 11 pagi hik2.. kami bertolak ke sana dan lebih kuang 45 minit, dah sampai ke sana.. dah jalan-jalan, pusing-pusing, tunggang terbalik kami round.. hehe SHOPPIN' ke? ada la kan sket barang yang berkenan di hati... beli jek~ kering pitis, nasib baik tak bawak banyak, kalo tak habis lagi banyak hak3. Pastu para lelaki plak pandai-pandai la ke masjid untuk menunaikan SOLAT JUMAAT sementara para wanita plak hanya menunggu dan amik masa jalan-jalan lagi hihi.

Kami kehausan sebenarnya, bila dah semua orang ada dan berkumpul~ kami ke gerai makan CENDOL PULUT TAPEA.. best gak.. hurmm. Eh2 CHE IM & CIK YU kiter nih ajak plak sayer ke rumah kawan CHE IM di lundang, BEN namanya, ada makan-makan lah ahaks~~ Gulp~~ boleh makan bebanyak neh heh3. Actually, BEN tu ex-student UMT lah.. [reunion lah kot, agak-agak je~ yang penting dapat makan lah~~ layannn]..

Penatnyer jalan, makan then makan lagi hik3.. sampai umah jam 6 ptg~ kejap aje tak rase cepatnyer masa berlalu huk3.. pastu rest lah jap, lelapkan mata, ngantuk~ penat. Solat Asar? uhuk3 sob~sob~sob.

okies~ hamba nak beradu.. Selamat Malam semua~

No comments: