MY FAMILY AND FRIENDS

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 93 96 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 114 113 112 111 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 100 99 98 97 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Photobucket

Search

EMMA checkitout2u.blogspot.com. Powered by Blogger.
Photobucket

Follow by Email

Followers

Friday, October 21, 2011

15 Oktober 2011 sangat mengejutkan!

 Pussy

 Rico

Pussy! Pussy!.. Selalunya bila dipanggil terus datang, best sangat ke tidur kt tengah jalan tu? Tiba-tiba terasa seakan sesuatu, aku mendekati Pussy, sayang Pussy dah xde ~ hanya ada kesan darah kat mulut dan hidung, aku hampir menitiskan air mata..

"Pussy kenape tinggalkan saya? kenape tinggalkan Rico? kenape Pussy main kat tengah jalan?"


lalu jasad Pussy yang masih panas aku angkat masuk ke dalam pagar rumah.. aku belai jasad itu dengan harapan Pussy hidup kembali, Ya! mmg aku mengharap pada ketika itu tp apakan daya, itu adalah jasad semata-mata tanpa nyawa.. aku sangat menyayangi Pussy. Jasad kaku Pussy aku biarkan di situ, tak sanggup lagi nak tengok.. Kerja pengebumian dilakukan oleh ayah, Selamat Tinggal Pussy..

Pussy, seekor kucing yang sangat comel dan lincah dan juga sangat manja dengan ku.. aku sangat terasa akan kehilangan Pussy.. td pagi aku kurung dia bersama Cenowy, Baby dan Petty (rabbit) ~ kalo aku xlepaskan mesti Pussy xkene langgarkan?

Sejak pemergian Pussy, Rico semakin manja.. kalo dulu susah jgk la if nak belai2 dia, sekarang mmg berbeza.. Rico seakan mengerti perasaan aku.. Rico kini menjadi teman bicaraku.

TERIMA KASIH RICO ~

No comments: