MY FAMILY AND FRIENDS

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 93 96 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 114 113 112 111 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 100 99 98 97 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
Photobucket

Search

EMMA checkitout2u.blogspot.com. Powered by Blogger.
Photobucket

Follow by Email

Followers

Tuesday, February 10, 2009

10 February 2009, penat giler ar..


Alarm aku dah berbunyik menandakan jam 6.30am tp aku stil ngantuk, tgu lg 10 minit, lg 10 minit hehehe, manusia2 sayang sangat nak tinggal tido u beribadat kan? bgn.. mandi.. semayang subuh la aku.. ntah khusyuk ntah x. insyaallah khusyuk la hendaknya. malam td nyamuk banyak giler dalam bilik.. aku dah pasang kipas, ttp xp men jauh2.. mybe lenkali aku kene bg dia duit.. suh beli coklat n suh p men jauh2.. hahaha bgus x idea aku nih?


rini selasa, kebiasaany aku p pasar selasa wit my mom.. hehe cuci mata jer. berkenan baju tu, baju ni tp dapat tgk jer la.. sedih ak.
sesape y nak hulurkan bantuan kewangan u aku.. boleh la yerk. hehehe.. tp rini aku xp ar, anak buah aku, aslam muqhriz tgh tido lg, kt umah xdak orang.. so kene la berkorban sket.

dia bgn, bermula la tugas ku sebagai baby sitter.. hehehe sonok gak ada budak kt umah.. isi sunyi.. tp kekadang tuh naik gak darah aku bl dia buat hal.. tp aku nih penyabar dan penyayang.. alhamdulillah. mak aku balik..

aku terus bersiap2 p husm lak.. rini aku nak rasa kesusahan.. kebiasaan org y anta aku. tp rini aku p sdri.. huh mencabar giler.. 1st oleh kerana malas nak tgu bas, aku naik motobot dr kg. ku, best giler.. aku lebih prefer bot la. sampai kb, aku jalan p bus station.. n tgu bas nak p husm punyer la lama, xsampai2 gak.. huhu lastly aku amk teksi jer la.

dah siap seme urusan dalam kul 4 pm la kurang lebih, aku tgu bas la plak.. ptg2 nih susah tul nak dapat bas.. huhu.. ty teksi, dia kata xdak orang nak p kb.. kalo aku nak, kene sewa sebuah keta ar.. uishh mahal tuh bg aku org y xbekerjaya. emm last ly aku suh kawan aku amk aku hahaha.. dia amk n anta aku kt motobot.. aku blanje ar dier minum dulu.. hehehe pastu 6.40pm baru aku naik bot n sampai 7pm.. jalan balik umah 10 minit.. penat ar rini tp aku gembira ntah rasany cam dapat experience baru lak.. ye ar bukannyer aku biasa naik teksi.. hehehe

4 comments:

s b 1 8 9 1 1 9 said...

hehe...best je idea nak rasuah nyamuk....xpernah dibuat org...

bfie said...

hahaha awak nih rajin yer baca sy nyer blog.. bagus2 tp sy tgh mlm br blh on9 sb budak kecik mgacau..

s b 1 8 9 1 1 9 said...

hehe...ok latu...sy ni bleh bukak waktu pejabat je sbb guna pc kat pjbat....

CHE NOORAZMA BINTI CHE TAIB said...

hehe bagus la hehe lagi 1 blog sy jgn lupa follow yer... sulamancreative.blogspot.com